Friday, August 13, 2010

Ohhh ARIEL PeterPorn....

Assalamualaikum...


Salam 3 Ramadhan diucapkan kepada semua umat Islam di dunia ini...Cewah...rase macam nak bagik ceramah plak..


Arini aku flu (bersin setiap 5 minit) and batuk-batuk (selang 10 minit sekali ye..) ...sungguh tensen sebab kerje banyak kat opis ni...aduhai.. (honggak ko!!kalau banyak keje camne ko bleh blogging lak ni???ha?ha?)..


Ye, berbalik pade tajuk di atas, mesti korang tertanye-tanye, kenapa? Kenapa? Di mana? Di mana gosipnye pasal ariel peterporn peterpan yang fofular itu?


Sebenarnye, xde gosip pon...aku nak bitau yang aku ni memang kipas-susah-mati ariel since album kedue Peterpan yang ade lagu mungkin nanti tu...sejak tu, aku beli semue album die...tapi bile dorang dah bubur bubar (sebab tak bleh pakai name Peterpan anymore), aku dah tak beli album dorang (ade ke?)..


Lagu-lagu die dalam kaset (kaset tau,aku ni purba sket..) sume aku hafal...and bile dapat tau die wat hal radio video tu sume...aku kesian lak..memang la die salah kan..tapi aku kesian, cuz penyanyi pojaan hatiku tuh...skang ni tiap-tiap ari mesti nak denga lagu beliau (aitceh...)


So, di kesempatan ini (amboi mak bahase ngko...) aku nak mintak korang jangan kutuk die depan aku...huuu...terutama hadik-hadik (a.k.a. Bodyguard) aku yang due orang tu...suke ejek-ejek Ariel Peterporn lah, Ariel Tabahsabaruddin lah...huuuu...


Ok lah, penat aku bersin sepanjang menulis nih...INI PON SUDAH MASOK TUJOOOH KALI!!


Til then!!DAAAA!!!

3 comments:

aienurz shuhaimi said...

ehem ehem
hai pakwe
^__^
tak sangka u polo i..
hohoho..
thnx dear sbb sudi polo blog sampah ak tu..HAHAHA

dezzy said...

makwe,aku memang dah lame jadi silent reader ko..ni aku dah update blog,barula aku folo scre rasmi.heheh

dezzy said...
This comment has been removed by the author.

Post a Comment